Kalendárium: Karácsonyi kiállítás és kortárs művészeti vásár Szentendrén

A december 10-i adás tartalmából.
 

– December 4-én mutatták be Sally Potter Party című komédiáját, amely Magyarországon először látható a Pesti Színházban, Paczolay Béla rendezésében. Az előadást a hónapban még két alkalommal: 15-én és 21-én játszák.
– Angyalséták Győrben. Az adventi séták alkalmával a résztvevők ellátogatnak a belváros barokk templomaiba, és „angyalkeresésen” vesznek részt a Bencés templomban és a Makovecz kápolnában. A következő séta időpontja dec. 11. szombat.
– Decembertől újra élőben tűzi műsorára a Müpa a Recirquel újcirkuszi társulat nagysikerű ünnepi produkcióját, a Kristályt. Az immerzív előadás a klasszikus téli mesék világába repíti a nézőket, akik a különleges cirkuszi térnek köszönhetően maguk is a történet részeseinek érezhetik magukat. Az előadás december 11. és január 9. között összesen 31 alkalommal látható a Müpa Sátorban.
-Az MTVA – GuliAnd együttműködésében készült Metropolitan Opera Sztárjai 2021. december 12-én ismét adásba kerül az M5 csatornán.
Pilinszky-est aznap
– A mi ünnepünk – Karácsonyi kiállítás és kortárs művészeti vásár Szentendrén, az ÚjMűhely Galériában. Az ünnepi időszakhoz ezúttal a szubjektív tapasztalatokon és érzelmeken, a karácsonyhoz társított tárgyakon, emlékképeken keresztül csatlakoznak az alkotók.

Hallgassa meg!

Kalendárium – Kossuth – december 10., péntek, 15:32

Szerkesztő:Kovács Bernadett

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább