×

Napközben: Év szaloncukra verseny

A december 6-i adás tartalmából.
 

Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúra? Miben különbözik az online értekezlet a hagyományostól? Kinek illik fizetni egy randevún? Még a hétköznapok során is számtalan olyan helyzet adódhat, amikor elbizonytalanodunk, hogyan viselkedjünk; nem tudjuk, hogyan kelthetjük a legjobb benyomást. Ilyenkor lehet nélkülözhetetlen az etikett ismerete, amely segít, hogy magabiztosak maradhassunk.

Jamaicai feketekókuszos fehércsokis, pisztáciakrémes, fehércsokoládés, roppanó kekszes trüffel. Többek között ilyen ízesítésű szaloncukrok is díjazottak lettek az idei Év szaloncukra versenyen. De mik az idei trendek? Mely ízek a legnépszerűbbek a hazai közönség ízlelőbimbói körében? Milyen árakra és minőségre számíthatunk idén?

Akadálymentesen rovat – december 3-a Fogyatékossággal élő emberek világnapja. Ezen a napok adják át az Év Esélyteremtő Munkahelye díjat Miskolcon és köt stratégiai együttműködési megállapodást a megváltozott munkaképességűek nagyobb arányú nyílt munkaerőpiaci foglalkoztatása érdekében az euJobs HR-Group cégcsoport (euDiákok, euJobs), a Nem Adom Fel Alapítvány és a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi

A fényszennyezés a környezeti ártalmak egyik kevésbé ismert formája, pedig ugyanannyira oda kellene figyelni rá, mint a többi szennyező forrásra. A fény hatással van a növényekre, állatokra és hasonlóan az emberekre is. Akár kis mennyiségű, rossz időben érkező fény is megzavarhatja az élőlények belső óráját, a hormonok termelését, vagy akár a teljes ökoszisztémát is károsan érintheti. Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem adott otthont a Nemzetközi kutatási környezet kialakítása a fényszennyezés vizsgálatának területén című projekt szakmai eredménybemutató rendezvényének.

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Napközben – Kossuth Rádió –  december 6., hétfő , 9:05

Szerkesztő-Műsorvezető: Balog Tamás

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább