Napközben: Megváltoztak a női szerepek

A november 29-i adás tartalmából.
 

Fizetéskönnyítő programokat kell kidolgozniuk a bankoknak a moratóriumból kikerült, törlesztési nehézségekkel küzdő ügyfeleknek. A jegybank elvárja, hogy a pénzügyi intézmények fordítsanak kiemelt figyelmet a törlesztési problémákkal küszködő lakossági, vállalati ügyfelekre. Dolgozzanak ki olyan finanszírozási konstrukciókat, megoldásokat és belső folyamatokat, amelyekkel megfelelően kezelhetik az adósok megváltozott fizetőképességével előállt helyzeteket.

Melyik hazai kis-, közép- és nagyvállalat működik a leginkább családbarát módon? A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munka-magánélet programja, a Balansz Program 2013-ban létrehívta Az Év Családbarát Vállalata Díjat.

Akadálymentesen rovat: Fogyatékossággal élő gyerekeket tanítanak focizni a debreceni akadémián. De milyen lehetőségeik vannak a sportra országszerte a fogyatékkal élőknek? A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége célja: a köznevelési és szakképző intézményekben tanuló, fogyatékkal élő diákok számára széleskörű lehetőség biztosítása a tanórán kívüli mozgás és sport területén.

Megváltoztak a női szerepek. Ez nem egy új állítás. Hosszú évek óta tartó folyamat, hogy a nők ugyanúgy próbálnak helyt állni a munkaerőpiacon, mint a férfiak. Ez elismertségben, önbizalomban mindenképpen pozitív változást hozott a nők számára. De hogyan lehet kiegyenlített erőviszonyok mellett jól működtetni egy házasságot?

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Napközben – Kossuth Rádió –  november 29., hétfő, 9:05

Szerkesztő: Gécsek-Tóth Enikő
Műsorvezető: Horváth Ágnes

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább