Kabarématiné: Nehéz azoknak, akik kilóikkal küszködnek

A november 27-28-i adás tartalmából.
 

Az Aztékok 5 olyan világkorszakról beszéltek, ahol a pusztulás a Föld újra benépesül. Az elő vége az volt, hogy az embereket jaguárok falták fel, a másodikban életben maradtak, de majmokká változtak, a harmadikban tűzeső, míg a negyedikben özönvíz végzett velük. Az ötödik korszak embereinek pusztulását majd földrengések okozzák. Ez még hátra van. A szombati Kabarématinéban Badár Sándor a szentesi világvége eseményeit foglalja össze.

Magyarországon sok olyan zenekar kizárólag azért alakult meg, hogy mulatós zenéket adjanak elő saját stílusukban. Aradi Tibor és Varga Ferenc József is összeálltak egy produkció erejéig, hogy megcsillogtassák zenei és szövegírói képességüket. Kovács András Péter pedig párkapcsolati kérdésekről tart kiselőadást.

Manapság okos a telefon, okos az autó és okos lehet a hűtőszekrény is. Majláth Mikes László már 1998-ban látta a jövőt, amikor megalkotta Vásárfia, Vásárbátyja és Vásárnénje jelenetét. A zseniális előadók katona János, Kállai Ferenc és Tábori Nóra a vasárnapi Kabarématinéban hallhatók.

Nehéz azoknak, akik kilóikkal küszködnek. A fogyókúra ma már külön iparág, sok-sok tudományos és áltudományos tanácsadóval és módszerrel. Úgyhogy a Szomszédnéni Produkciós Iroda jelenete előtt kérdezzék meg gyógyszerészüket vagy háziorvosukat!

Szombat: 

Hallgassa meg!

Vasárnap:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – november 27-28., szombat-vasárnap, 9:07

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Olvasson tovább