Kalendárium: Idén ismét elindult a Jónak lenni jó!

A november 17-i adás tartalmából.
 

– A Magyar Állami Operaház Opera Corpus Sajtódíjában részesült Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, Siklósi Beatrix a Kossuth rádió csatornaigazgatója, valamint a Bartók rádió csatornaigazgatója Devich Márton is.
– Idén ismét elindult a Jónak lenni jó, az idén jubiláló karitatív akciónk. Ezúttal az adománygyűjtő kampánya kedvezményezettje a Regőczi István Alapítvány.
– Szombaton lesz az ezredik előadása a Vígszínház Padlás című előadásának. A teátrum ajánlója szerint a félig mese musicalt 9-99 éves korig ajánlják.
– Veszprém után a város közelében lévő kis, alig 600 lelket számláló Küngösre is eljutott az idei utazó V4 kiállítás. A tárlatot a Lengyel Köztársaság budapesti Nagykövetsége és a Küngösi Árpád-házi Szent Kinga Kulturális Egyesület szervezte.
– Pilinszky Jánosra emlékezünk ezen a héten minden nap a Rádiószínház esti sávjában fél 11 után a művész születése centenáriumának és halálának 40. évfordulójához kapcsolódó sorozathoz kapcsolódóan. A Pilinszky – Széppróza című adásunkban az epizódok az író apokaliptikus erejű prózai munkáiból mutatják be a legmeghatározóbb szövegeket.
– Béharangozó címmel lesz ma este 7-kor G. Horváth László és Dinyés Soma kamarakoncertje a fővárosban az Óbudai Társaskörben.

Hallgassa meg!

Kalendárium – Kossuth – november 17., szerda, 15:32

Szerkesztő: Felszeghy Csaba

Tovább a műsoroldalra >>>

Borítókép: Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója, a műsor ötletgazdája és projektvezetője beszél, mellette Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita, a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke az MTVA Jónak lenni jó! jótékonysági kampányának sajtótájékoztatóján a Sándor-palotában 2021. november 6-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Olvasson tovább