Kalendárium: Bővül a Duna Televízió Almárium című műsora

A november 9-i adás tartalmából.
 

Hír: Aznap este mutatják be Brüsszelben az Elk*rtuk című filmet. A mozi a debütálás után ezt követően kerül majd nemzetközi forgalmazásba.

Hír: Péterfy Gergely az Örök völgy című regényének rádiós változata megy a héten minden délután 2-től itt a Kossuthon a Rádiószínház műsorán. A végnapjait élő Pannóniában játszódik az író felnőtteknek is szóló tündérmeséje a szerelemről és a világ elmúlásáról.India kulturális, művészeti jelentősége áll a középpontjában Nagykanizsán a Plakát Házban nemrég megnyílt tárlaton. A rokonlelkek Gandhi és a Brunnerek című kiállításon bemutatják India magyarországi nagykövetsége és az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ Budapest által szervezett “A Szabadság Szelleme” című tárlatot. Varga Tünde

Veszprémben gőzerővel készülnek már most is a színházak az Európa Kulturális Fővárosa rendezvényeire. A városban két teátrum is van, valamint egy bábszínház is, amelyek számtalan programmal kapcsolódnak a rendezvényhez, amely amennyire messze van, annyira közel is. A Pannon Várszínház terveiről beszélgetett Felszeghy Csaba Vándorfi László igazgatóval, miszerint a kulturális intézmény különös hangsúlyt fektet majd a Petőfi emlékévre, többi között egy drámapályázatot írtak ki.

Bővül a Duna Televízió Almárium című műsora, már az elmúlt pénteken is ezt a megváltozott adást láthatták a nézők. A filmsorozat a nyugdíjasokat érintő kihívásokról szól, főképp az eligazodásukról az online térben. A pénteki adásokban délután fél 3 előtt Andai Kati, Erdélyi Mari, Harsányi Gábor és Fellinger Domonkos kalauzolja a nézőket. Márta Renátó int Andai Katival.

Hallgassa meg!

Kalendárium – Kossuth – november 9., kedd, 15:32

Szerkesztő: Felszeghy Csaba

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább