Napközben: Plasztika fiatalon

Az október 20-i adás tartalmából.
 

Virtuális képzőközpont alakul Siófokon – a jövő konyhája kamerával, főzőshow-val, kamerákkal.
Négy balatoni étterem közreműködésével, az országban egyedülálló módon, csaknem 300 millió forint értékben virtuális képzőközpontot hoz létre a Siófoki Szakképzési Centrum. Egy uniós pályázatnak köszönhetően várhatóan az ország legmodernebb virtuális vendéglátós képzése lesz Siófokon és Marcaliban. Közben épp a napokban zajlik Siófokon a Krúdy-napok.

Plasztika fiatalon – Angliában 18 alatt mostantól tilos a botox kezelés, de itthon sem végeztethet plasztikai műtétet senki, aki még nem nagykorú. A 18. születésnapra „kapott” mellplasztika viszont, sajnos, egyre gyakoribb.
A végleges változás, az árak és a fájdalmas gyógyulás azonban nem mindenkit rettentenek el a beavatkozástól, és már huszonévesen változtatnak azokon a testrészeken, amelyek sok esetben gyerekkoruk óta zavarják őket.

Műttethet-e a 18 éves lány? Ki hogyan perelhet eü-intézményt? Hogyan érvényesíthetők, és hogyan sérülnek a betegjogok?

Metró alá vetette magát egy fiatal lány nemrég a fővárosi Széll Kálmán téren. Egy kaposvári fiatal a negyedikről ugrott le – az elmúlt napok szomorú, befejezett öngyilkossági statisztikája ez. Hogyan és mi vezet idáig, hol a körülöttük élők tanulsága, esetleg felelőssége?

Napközben – Kossuth Rádió –  október 20., szerda, 9:05

Szerkesztő: Bicsák Eszter 

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább