Kabarématiné: Kőhalmi Zoltán már 2011-ben felfedezte, hogy a NASA nem csak az űrrel és űrhajókkal kísérletezik

Az október 9-10-i adás tartalmából.
 

A hír rövid, gondolhatnánk, akkor egyszerű megfogalmazni azt a két-három mondatot. De csak tessenek elbíbelődni vele, hogy hogyan lehet összesűríteni egy háromnapos kirándulás, vagy az első randevú történéseit egy-két sorban, hogy abból minmden lényeges elem kiderüljön. Maksa Zoltánnak nagy gyakorlata van az előbb említett újságírói műfajban, gondolok ott a róla elnevezett híradókról. A szombati Kabarématinéban csak azt írta a jelenete elé, hogy Dél van. Az előadók: Aradi Tibor, Maksa Zoltán, Szalóczy Pál.

Mi a közös a horgászat-vadászat, az egyetemi vizsgák és a katonaság között? A résztvevők mindegyik területről véget nem érő, legtöbbször hihetetlen történeteket képesek mesélni. Hadházi László , de a vizsgáztató is szó szerint a saját bőrén tapasztalta meg a számonkérés nehézségeit.

A Három Kismalac Produkció is megalkotta művét 2013-ban. Az előadók: Három Kismalac, Borovicz tamás, Burszán Vera és Galambos Zoltán.

Kőhalmi Zoltán már 2011-ben felfedezte, hogy a NASA nem csak az űrrel és űrhajókkal kísérletezik. Itt vannak a még ezeknél is lényegesebb, az emberek életét megkönnyítő felfedezések, a kerámia kések és a soha nem leégő serpenyők, amelyek- állítólag szintén a NASA titkos laboratóriumaiban készülnek. A vasárnapi Kabarématinéban ezekről is hallhatnak. A munka az munka, még ha lovagokról is van szó. Ürmös Zsolt Jeleneténben a két harcos: Aradi Tibor és Jeges Krisztián különleges módon osztották meg híreiket egymással. Annak idején, ha a térfogat felől érdeklődött a kocsmáros, illett tudni, hogy egy magyar akó hány magyar icce4, ha 1 icce 0.84 liter. És akkor még csak itthon jártunk-igaz, az SOI mértékegység bevezetése előtt. De képzeljék el, hogy állítólag Amerikában meg még bonyolultabb a világ. Litkai Gergely azt a feladatot adta Aradi Tibornak és Vida Péternek, hogy számoljanak egy kicsit.

Szombat:

Hallgassa meg!

Vasárnap:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – október 9-10., szombat-vasárnap, 9:07

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Olvasson tovább