×

Napközben: Hétfőn órákra leállták a legnagyobb közösségi oldalak

Az október 8-i adás tartalmából.
 

Az MVM Mobiliti Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hosszú távú együttműködési megállapodást kötöttek a hazai gépjárműtöltő infrastruktúra fejlesztése és az európai közlekedési hálózatba kapcsolása érdekében. Riport: Fekete László Szakértők: Verdes Máté, Magyar Közút. Intelligens közlekedési rendszerek osztályának vezetője, Balogh Szabolcs, MVM Mobiliti Kft ügyvezetője

Hazánkban évente mintegy 1300 új petefészek-daganatot diagnosztizálnak, 70%-ban előrehaladott stádiumban. Az ő túlélési esélyeiket javíthatja az az új kezelés, amelyet már a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján is alkalmaznak. Részletesen beszélnek róla a kezelést végző szakemberek.

Egyre többen keresnek albérletet, állatokkal, házi kedvenceikkel. Milyen lehetőségeik vannak?

Bozsik gazda válaszol hallgatóink kérdéseire

A mobiltelefon-hálózatokban használt 3G-technológia felett eljárt az idő, lassú, drága és nem hatékony. A szolgálttaók tervezik a technológia kivezetését. Mikor várható ez? Milyen hatása lehet a fogyasztókra?

Hétfőn órákra leállták a legnagyobb közösségi oldalak. Milyen okai lehetnek? Milyen következményekkel járhatna egy hosszabb leállás? Elképzelhető-e, hogy a teljes internet megbénul?

Átvitt étterem – a Napközben Főmenü rovata. Széll Tamás Michelin csillagos séf a Duna televízió Főmenű c.műsorának konyhájában szombatonként 17 órától várja a nézőket a képernyők elé, hogy főzzön és elárulja mestersége kulisszatitkait. Ezekből hoz át hozzánk is hetente háromszor egy kis ízelítőt! Ezúttal a jó kovászos uborka titkairól lesz szó.

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Napközben – Kossuth Rádió –  október 8., péntek, 9:05

Szerkesztő: Cseszregi Balázs

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább