Vasárnapi újság: Mennyire rázta meg a baloldalt a híres őszödi beszéd?

A szeptember 19-i adás tartalmából.
 

6-00 – 7.00
– Tiltakozó petíciót indított a Cannes-i filmfesztiválon bemutatott kereszténygyalázó produkció ellen a CitizenGO, hangsúlyozva: a Benedetta című film sérti a keresztényeket.
– Youssef Absi görög melkita pártriárka- Nyugati és keleti katolikusok is találkoztak a Nemzetközi Eucharisztikus kongresszuson. Milyen élmény volt számára itt lenni Magyarországon? Mi lehet a keresztény egyház feladata a Közel-Keleten, és mi a megmaradásuk záloga?
– Erdő Péter bíboros – Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust sikeréről, várakozásairól és élményeiről, a Szentatya látogatásáról, és a magyar egyház hídszerepéről.
– Áder János köztársasági elnök: A köztársasági elnök találkozott Ferenc pápával az Eucharisztikus kongresszuson keretében. Hitről, környezetvédelemről, a teremtett világ védelméről, történelemről, jövőről és eredményekről is beszélgettek.
– Lélektől lélekig: Bogárdi Szabó István püspök

7.15.- 8.00
– Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
– Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, jogvédő- A Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) „Vérbe fojtott szabadság” címmel indít útjára vándorkiállítást
– Magyar István ügyvéd és archív részletek -15 évvel ezelőtti tüntetéshullám, emlékek, rendőri brutalitás, jogsértések, következmények
– Galló Béla politológus- Mennyire rázta meg a baloldalt a híres őszödi beszéd? Milyen új korszakot jelzett?
– Bende Balász jegyzet

8.00-8.30
– Nikolay Kosov, a Nemzetközi Beruházási Bank vezérigazgatója. A nemzetközi pénzintézet 2019 óta budapesti székhellyel működik, ami magával hozta, hogy a bank hitelminősítése minden nagy nemzetközi minősítőnél a legjobb kategóriába került.
– Kevin Bossuet francia történészprofesszor- Mások élete veszélyeztetésének gyanújával eljárás indult pénteken Agnes Buzyn korábbi francia egészségügyi miniszter ellen a koronavírus-járvány franciaországi kezelése miatt

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Vasárnapi újság – Kossuth – szeptember 19., vasárnap, 6:00

Szerkesztő: Nagy Katalin
Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább