Napközben: A mesehallgatás előnyös képességeket alakít ki a kisgyerekekben

Az augusztus 24-i adás tartalmából.
 

A COVID ellenére az építkezési kedv töretlen maradt, ezzel együtt a vitás esetek száma sem csökkent a megbízó és a kivitelező között.
Honnan tudhatja a megbízó, hogy milyen feltételeket kössön ki, hogy készülhet fel, milyen szempontokat kell beépítenie a kivitelezőnek, hogy ne fizessen rá a változó környezetben egy korábban megkötött szerződésre – s milyen egyéb okokból alakulnak ki viták, s ezeket miként lehet egy közjegyző segítségével minél kevesebb idő és pénz ráfordításával feloldani.

Szakemberek egybehangzó véleménye szerint a mesehallgatás előnyös képességeket alakít ki a kisgyerekekben. Hogyan válasszunk jó mesét, hogyan meséljünk és hogy hallgassa a kisgyerek. Milyen mesék kerülnek az óvodákba, kik választják ki és mi alapján – erről indul egy kutatás az ELTE oktatói részvételével.

Társasház rovat: Ki védi meg a közös képviselőt?

Évfordulója lesz a bangladesi ikrek szétválasztásának, ennek okán vendégünk lesz két tagja a team-nek, dr. Pataki Gergely, az Alapítvány alapítója, a misszió vezetője, a műtétsorozat koordinátora, és dr. Csapody Marcell aneszteziológus, gyermekgyógyász, a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány önkéntes orvosa és aneszteziológusa.

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Napközben – Kossuth Rádió –  augusztus 24., kedd, 9:07

Szerkesztő: Herczeg Tibor

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább