Napközben: Mental Health Summit - ingyenes előadások a lelki és mentális egészség témakörében

A június 2-i adás tartalmából.
 

Egy fogmosásnál 6-7 litert, egy mosogatásnál, ha kézi helyett gépit végzünk, akár 70 liter vizet is spórolhatunk. Vajon tisztában vagyunk azzal, mennyi vizet folyatunk el feleslegesen a háztartásban? Nemrég mutatták be azt a kutatást, amely az egyébként jó helyzetben lévő hazánk vízhasználati szokásait vizsgálta.

Meglepődtek a gyalogosok a testkamerás rendőrökön – a Zebra-ellenőrzésben kiderült, a gyalogos éppoly szabálytalan tud lenni, mint a járművel közlekedő – az ellenőrzések a biciklisekkel folytatódnak.

Eltűnt gyermekek – a járvány rontott a helyzeten – a Kék-Vonal Gyermekkrízis Alapítvány vonalát is többen hívták, és Európa sok országában is hasonló a helyzet.

Jún. 2-6-ig között Mental Health Summit címmel 5 napon keresztül 45 ingyenes előadás lesz elérhető a lelki és mentális egészség témakörén belül a jelenlegi világhelyzet tükrében, neves szakemberekkel. Hasznos tanácsok és gyakorlati útmutatók is elhangzanak, amit a nézők beépíthetnek a mindennapjaikba egyfajta önfejlesztésként.

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Napközben – Kossuth Rádió –  június 2., szerda, 9:07

Szerkesztő: Bicsák Eszter
Műsorvezető: Süveges Gergő

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább