Kabarématiné: Barbie majd 50 éven keresztül volt a játékpiac fontos része

A május 29-30-i adás tartalmából.
 

A szombati Kabarématinéban rádiózunk, közép és rövid hullámon. Mindezt minden eszköz nélkül, csak saját hangjukon adja elő az 1982-ben készült felvételen Markos György és Nádas György .A mű címe: ..suthrádió Budapest…A vadon című film hitelesen mutatja be, hogy milyen lehet a TV helyett a való világ. Litkai Gergely egy egész család élményeiről számol be arról, hogy milyen egy hétvégi kirándulás azoknak, akik ki nem teszik a lábukat a lakásukból.

Barbie majd 50 éven keresztül volt a játékpiac fontos része, aki fontos hatást gyakorolt a kislányok fejlődésére , számos vád érte, például, hogy kisebbrendűségi érzést ébreszt és egészségtelen testképet programoz beléjük. Kovács András Péter és Tóth Imre Bruti és Vida Péter meg is énekelték a divatossá vált női testfelépítést.

A brit Plymouth-i Egyetem elemzése szerint 100 millió utazásra átlagosan 13 közlekedési baleset miatti haláleset jutott a huszonévesek körében, míg nagyjából ugyanennyi a 70 év felettiek között. Tehát az idős korú vezetők nem okoznak több balesetet, mint fiatalabb korú társaik. A vasárnapi Kabarématinéban Markos György , Nádas György és Boncz Géza a közúton találták magukat egy lovaskocsin. Még egy kis közlekedés történet: A kajak egy kis méretű, keskeny hajótesttel rendelkező, emberi erővel hajtott hajó, amelyben a kajakos egy kéttollú lapáttal evez . Maksa Zoltán az evezés fortélyairól is beszél műsorunkban. Mire jó az iskola? Volt aki azt állította, hogy az éhes hasnak nem fontos a szellem, mert erejéből nem telik arra, hogy foglalkozzon vele.

De, hogy még nehezebb legyen eldönteni a kérdést , a vitához saját tapasztalataival is csatlakozott a Szomszédnéni Produkciós iroda is.

Szombat:

Hallgassa meg!

Vasárnap:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – május 29-30., szombat-vasárnap, 9:07

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Borítókép: Forrás: unsplash.com

Videó ajánló

Olvasson tovább