Minden időben: Újra élettel telt meg a budafoki Rózsakerti Református Iskola

A május 12-i adás tartalmából.
 

Csaknem félévnyi csend után újra élettel telt meg a budafoki Rózsakerti Református Iskola. Hétfőn a gimnazisták újra beléphettek a kapukon, az internetes órákat felváltották a személyes beszélgetések és közös nevetések. Habár maszkot még kötelező hordani és a korán keléshez is újra hozzá kell szokniuk a diákoknak, a többség már nagyon várta, hogy viszont lássa barátait és tanárait. A visszatérést meg is ünnepelték, a pedagógusok játékokkal és rendhagyó tanórákkal várták a gyerekeket.

Elindult a regisztráció Csillagpont Ifjúsági Találkozóra. A Kárpát-medence legnagyobb református fesztiválja minden alkalommal több ezer fiatalt vonz. A 14 és 35 év közötti táborozók előadásokon, áhítatokon és könnyűzenei koncerteken vehetnek részt. A lelki alkalmak zenéjét a debreceni Első Lépés zenekar, vagyis a CSPband adja.

Műsorunk végén Bálint Klára, a Maglódi Református Egyházközség lelkipásztornak gondolatait hallják.

A Kossuth Rádió hullámhosszán, szerda délután fél kettőkor várja Önöket a szerkesztő Fekete Zsuzsa és a műsorvezető Somorjai-Bencze Zsófia.

Hallgassa meg!

Minden időben – Kossuth – május 12., szerda, 13:30

Szerkesztő: Fekete Zsuzsa
Műsorvezető: Somorjai-Bencze Zsófia

Tovább a műsoroldalra>>>

Borítókép: Budapest, 2020. október 17. A XXII. kerületi, Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új középiskolai épülete 2020. október 17-én. MTI/Máthé Zoltán

Olvasson tovább