×

Kabarématiné: Ma már mindent képben és videóban rögzítünk

A május 1-2-i adás tartalmából.
 

Május 1-e a munka ünnepe, éppen ezért aznap nem dolgozott senki! A televízióban aznap délelőtt élő közvetítésben mutatták a budapesti felvonulást, este pedig a napközben felvett adást láthatta a néző. Felvonulók kérték! Ez ihlette Markos Györgyöt és Nádas Györgyöt.

Fényevők, tévéképernyőn át gyógyító energiákkal töltődők és rontáslevételt kereső fanatikusok . A szombati Kabarématiné második számában is maradunk a természetgyógyászoknál. Hadházi László meséli el élményeit…

A kőkori ember igencsak magányos lehetett – egy kutatás szerint ugyanis ez idő tájt alig több mint ezerötszáz lakója volt Európának. De arra is van bizonyíték, hogy vásárolni a plázákba jártak. Vilma-Bach Szilvia, Béni: Aradi Tibor.

Czinege Lajos honvédelmi minisztersége idején a szocializmusban óriási vadászterületet hasított ki magának az ország legszebb vidékén, Kaszópuszta környékén. Katonák százai építették a kerítést, az utakat, a vadászleseket, hogy kegyeltjeivel kellemesen tölthesse szabadidejét. A honvédségnél zajló viszaéléseket leleplező Bokor Imre könyvével hirtelen népszerű tett. Mindezt azért meséltem el azoknak, hogy megértsék: akik életkoruk miatt nem tudják ki is volt Czinege Lajos és ki volt Bokor Imre. Így már minden tiszta, a vasárnapi Kabarématinéban hallhatják Markos György és Nádas György és Boncz Géza jelenetét, ez a Czinege a bokorban.

Ma már mindent képben és videóban rögzítünk, nem kell más hozzá csak egy mobiltelefon. Arra is alkalmas a módszer, hogy felidézzük, milyen is volt az esküvőnk, ha már a lagzi emelkedett hangulata miatt egy percére sem emlékeznénk. Ilyenkor jó ezeket a kockákat visszanézni! Hadházi László és Litkai Gergely jelenetében Lengyel Tamás és Zsigmond Tamara böngészik a közelmúlt emlékeit.

Elmeorvos, elmegyógyász, lélekbúvár, ideggyógyász, lélekgyógyász, aki az agynak tulajdonított, kórosnak tekintett viselkedést, illetve az agynak tulajdonított lelki eredetű betegség tüneteit az idegrendszer működésének befolyásolásával kezeli. De kihez megy el a pszichológus, ha neki is lelki problémái vannak? Mondjuk, egy kis kínai kollégához, aki jelen esetben Maksa Zoltán.

Szombat:

Hallgassa meg!

Vasárnap:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – május 1-2., szombat-vasárnap, 9:07

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább