Kalendárium: Filmforgatás kezdődött a kaposvári Csiky Gergely Színházban

A március 3-i adás tartalmából.
 

Számos támogatás áll rendelkezésre idén is, az igényes kulturális programok megvalósulása érdekében. A rendezvények szervezői pályázhatnak többi között önkormányzati vagy alapítványi pénzekre, de a nemrég induló Magyar Falu Program is segít abban, hogy minél színesebb események jöjjenek létre.

Aznap este fél 8-kor kerül sor Bogányi Gergely online zongoraestjére, amelyet a Zeneakadémia Nagyterméből közvetítenek.

Február elseje óta új igazgatója van a szombathelyi Weöres Sándor Színháznak. Szabó Tibor egy új, népszínház jellegű teátrumot szeretne létrehozni, amelyhez felkért egy öttagú művészeti tanácsot

Közmédia ajánló: a kaposvári Csiky Gergely Színházban megkezdett filmforgatásról számolunk be, amelyet az MTVA hamarosan műsorra tűz. A teátrumban korábban bemutatott Korai menyegző című darab kapcsán készített mozi, egy kilencszereplős színmű alapján készül, Berecz András gyűjteményének felhasználásával.

Derkó 2021 – Képzőművészeti ösztöndíjasok pályázati kiállítása címmel látható mától tárlat a Műcsarnokban. A járványügyi korlátozások miatt a tavalyi hasonló rendezvényt már az online térben zajló bemutatkozás kísérte.

IV. Béla lányáról, Árpádházi Szent Kingáról nyílt közös magyar-lengyel szervezésű kiállítás a közel 600 lelket számláló, Veszprém megyei Küngös nemrég felavatott katolikus templomában.

Hallgassa meg!

Kalendárium – Kossuth – március 3., szerda, 15:32

Szerkesztő: Felszeghy Csaba
Műsorvezető: Babucs Kriszta

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább