Hajnal táj: Megdőlt a kerékpárosrekord a Tisza-tónál

A január 24-i adás tartalmából.
 

Néhány évvel ezelőtt ötezer lelkes hívő lemásolta a bibliát, majd egy következő program részeként fel is olvasták a szentírást a résztvevők. Ehhez kapcsolódva jeles esemény kezdődik vasárnap délután 3 órakor a biblia iránt érdeklődők, a biblia olvasói számára.

Csaknem 200 millió forintból újult meg kívülről Zalaegerszeg emblematikus épülete, a Mária Magdolna Plébániatemplom. A Modern Városok Program által támogatott beruházásnak köszönhetően a templom új orgonáját is kap. A hangszert várhatóan ez év végén helyezik üzembe.

Megdőlt a kerékpárosrekord a Tisza-tónál: több mint 70 ezren tekertek körül a tározót. A fejlesztések folytatódnak: 2022-ben elkezdődhet a raftingpálya kivitelezése, ahol nemzetközi versenyeket is rendeznek majd. A kiskörei hallépcső pedig évi több tízezer látogatót vonz.

A Nádasdy Kulturális Központ együttműködve több magyarországi egyetemmel izgalmas játékra hívja a sárváriakat január utolsó hetében. Öt napon át érdemes felkeresni a város különféle helyszíneit, és ott egy szelfit készíteni. A fotószafari január 25-én, hétfőn indul és január 29-éig, péntekig tart.

Hallgassa meg!

Hallgassa meg!

Hajnal-táj – Kossuth – január 24., vasárnap, 5:00

Szerkesztő: Bakos Csaba

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább