×

Minden időben: 2021-től új címmel és új szignálokkal jelentkezik a Kossuth Rádió református magazinja

A január 6-i adás tartalmából.
 

2021-től új címmel és új szignálokkal jelentkezik a Kossuth Rádió református magazinja. A műsor címe a 90. zsoltár első sora helyett, a zsoltár utolsó két szava lett: Minden időben. A változásról, Fekete Zsuzsát, a műsor felelős szerkesztője mesél.

Adásunk további részében válogatást hallhatnak 2020-as interjúkból. Így bepillanthatunk egy karanténesküvőbe is. A koronavírus-járvány miatt ugyanis sok pár döntött úgy, hogy elhalasztja az esküvőjét. Csatári Nándor és Csatáriné Szabó Zsuzsanna azt a tábort erősítik, akik a karantén idején, szűk körben házasodtak össze. Azt mondják: nem akartak várni. Számukra az volt a legfontosabb, hogy Isten színe előtt kössék össze az életüket.

Majd ellátogatunk 2020 egyik utolsó közösségi eseményére, a Kárpát-medencei református szőlészek és borászok fórumára, ami a BORUM nevet viseli. A fórumnak a tokaj-hegyaljai Erdőbénye adott otthont, ahová Dávid Rémusz borász és a helyi református közösség hívta meg a rendezvényt.

Műsorunk végén Kovács E. Bella a romániai Kékes református egyházközség lelkipásztorának gondolatait hallhatják.

A számunk: 06-30-789-00-66. Levelet is írhatnak a radio@reformatus.hu e-mail címre. Az adásunkat újra meghallgathatják a mediaklikk.hu oldalon.

Hallgassa meg!

Minden időben – Kossuth – január 6., szerda, 13:30

Szerkesztő: Fekete Zsuzsa
Műsorvezető: Somorjai-Bencze Zsófia

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Mindenki Akadémiája, Bartha Zoltán: Miért hagynak le minket a környező országok?
00:25:58

Olvasson tovább