“Tebenned bíztunk eleitől fogva…”: A Károli – díjat minden évben olyan emberek kapják, akik a hittudományok területén maradandót alkottak

A november 11-i adás tartalmából.
 

A Károli – díjat minden évben olyan emberek kapják, akik a hittudományok területén maradandót alkotva gazdagították a magyar tudományos és vallásos szellemi életet, valamint kimagasló eredményeket értek el a biblikus tudományok területén.

Még nem ért véget a tisztújítás a Magyarországi Református Egyházban. A tisztségviselőket hat évre választják, és januártól kezdik meg szolgálatukat. Ezúttal a tiszántúliak püspöke Fekete Károly mutatkozik be.

A Magyar Református Szeretetszolgálatnál már most azon dolgoznak, hogy a karácsony minél több rászoruló család számára legyen önfeledtebb. A koronavírus miatt idén sokkal többen kerültek nehéz helyzetbe, így most még fontosabb, hogy akik megtehetik, segítsenek. A szervezet két adománygyűjtó programot indított, melyekhez bárki csatlakozhat.

Műsorunk zárásaként Tirpák István, a felvidéki bés-i református egyházközség lelkipásztorának igei gondolatait tolmácsolja Kecskés Ákos.

Műsorunk telefonszáma: 0630-789-00-66.
E-mail címünk: radio@reformatus.hu

Hallgassa meg!

Tebenned bízunk eleitől fogva – Kossuth – november 11., szerda, 13:30

Szerkesztő: Fekete Zsuzsa
Műsorvezető: Somorjai-Bencze Zsófia

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább