Napközben: Hiánypótló könyvet írt két dietetikus a rostos táplálkozásról

A november 10-i adás tartalmából.
 

A Máltai Szeretetszolgálat egy ma kezdődő plakátkampánnyal köszönetét szeretné kifejezni nem csupán a saját munkatársainak, de a szociális munka napjához kapcsolódóan minden szociális ágazatban dolgozó embernek. – Mivel kezdődik a téli időszak, és még sokan az utcán alszanak miközben jönnek a fagyok.

Miként lehet egy munkahelyet “munkatársbaráttá” tenni, ebből milyen haszna van a tulajdonosnak és a vezetőknek?

Hiánypótló könyvet írt két dietetikus a rostos táplálkozásról, az egyik szerzővel Bartha Betti beszélgetett, Miháldy Kinga dietetikussal pedig a vörös húsokról, a hozzájuk kapcsolódó hitekről-tévhitekről beszélgetünk.

Online workshopot tartanak november 10-én délután a fogyatékos személyeknek szóló támogatott lakhatásról.

Útmutatót állított össze az ÉFOÉSZ ( Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége) az egészségügyi dolgozóknak. Az anyag gyakorlati tudnivalókkal szolgál, hogyan célszerű könnyen érthetően kommunikálni az érintett betegekkel az ellátásuk során.

Új minősítési rendszert indított a Szállodaszövetség – miért volt erre szükség, hiszen a csillagok eleve jeleznek egyfajta minőséget. Hogy válasszunk tudatosan szállodát.. – lett volna a kérdésünk Flesch Tamáshoz a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökéhez, de az újabb szigorítások kapcsán rákérdezünk az ágazat lehetőségeire is.

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Napközben – Kossuth – november 10., kedd, 9:07

Szerkesztő: Herczeg Tibor

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább