×

Kabarématiné: Bacchus a szőlő, a bor, a mámor istene

A szeptember 26-27-i adás tartalmából.
 

Bacchus a szőlő, a bor, a mámor istene. Zeusz tette azzá, ugyanis Dionüszosz volt, aki elhozta az első szőlővenyigét az embereknek. A szőlő szedése közben sokat énekeltek, tréfálkoztak, hangoskodtak a szedők. Aradi Tibor és varga Ferenc József egy szüreti mulatságon felejtette mikrofonját…

Képzeljék el, hogy Németországban egy idős hölgy már pert is indított azért, mert sértve érezte magát a “vénasszonyok nyara” kifejezés miatt. A bíróság azonban némi kutatómunka után elutasította a keresetet, mondván, a kifejezés sokkal régebb múltra tekint vissza, mint a “feljelentő” Felméri Péter az adakozás különös formája után szót ejt a kellemes őszi időszakról is, míg Kovács András Péter saját bevásárlási listáját árulja el a szombati kabarématinéban a közönségének.

A georgiai Atlantában 1980-ban alakult meg a Cable News Network nevű hírtelevízió, a CNN, amelynek megálmodója, létrehozója az amerikai Ted Turner médiavállalkozó volt. Maksa Zoltán pedig a hazai hírcsatorna megalapítója, hiszen hosszú éveket keresztül tartja az események ütőerén az ujját.

Sinkó Péter azt mutatja be vasárnap, hogy hogyan csökkenhet a válások száma. A békésen egymás mellett élő pár: Balsai Móni és Mikó István.

Az egyedülálló nők azt mondják, hogy nekik a szingli lét tökéletesen megfelel. De miért is ragaszkodnak a nők az egyedülléthez? Erre a kérdésre ad válaszokat Bach Szilvia .

1. rész:

Hallgassa meg!

2. rész:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – szeptember 26-27., szombat-vasárnap, 9:07

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább