×

Korkóstoló: Ahol a főzés egy pohár borral kezdődik

Az augusztus 23-i adás tartalmából
 

– Saját fűszerkert, szezonális étlap, kizárólag helyi alapanyagok. Nem követnek trendeket, szabályokat, de vallják, hogy a receptet azonban be kell tartani. A fertőrákosi Ráspi Étterem és Fogadóban jártunk.
– Önök meginnák a bort, ha illós? Tudják, milyen az ital, ha animális vagy fás? Ha nem, itt egy új internetes oldal, amely lerántja a leplet a boros szakkifejezésekről.
– Közösséget teremt, az ételt megfűszerezi, a szívet pedig megmelengeti. Ez a pálinka, amit ki is érthetne jobban, mint a pálinkamester.
– Ahol a főzés egy pohár borral kezdődik. Itt nem ám az ételekhez párosítják a borokat, hanem pont fordítva.

Hallgassa meg!

Korkóstoló – Kossuth – augusztus 23., vasárnap, 9:34 

Szerkesztő-műsorvezető: Pásztor Zoltán

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább