×

Kabarématiné: Mit csinál az erdész?

Az augusztus 15-16-i adás tartalmából.
 

A világ egyik legnagyobb e-kereskedelmi óriásának tulajdonosa elmondta, hogy az egyik évben több, mint 5 milliárd tárgyat szállítottak ki a megrendelőknek. Ebből az következhet, hogy náluk minden van. Csak hogy ez tévedés! Fábri Sándor a szombati kabarématinéban arról panaszkodik, hogy mi a helyzet egy nyavalyás zuhanykabinnal.
Mit csinál az erdész? Sétálgat kint az erdőn a fák között, fütyörészik és ha szerencséje van, találkozik az őzekkel és a szarvasokkal. Ha így gondolkodnak, nem tévednek, legalább is, ha a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjait hallgatják.
Gondolták volna, hogy az amerikai Cole ahelyett, hogy suli után a lányokat fűzné, mások kukájában kutat kidobott kuponfüzetek után? Hajdú Balázs Vasárnap többek között egy bolti kedvezményről is beszámol. Varga Ferenc József és Aradi Tibor azt próbálja bizonyítani, hogy két ember arra is képes, hogy egymás gondolatait teljesen figyelmen kívül hagyja. Szikra László pedig arról beszél, hogy falun senki sem menekülhet, még webkamera sem szükséges ahhoz, hogy bárkit megfigyeljenek.

1.rész:

Hallgassa meg!

2.rész:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – augusztus 15-16., szombat-vasárnap, 9:07

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább