×

Kossuth Rádió

Napközben: A napokban lehet jelentkezni az őszi lovasterapeuta képzésre a Fóti Lovasközpontba

Az augusztus 3-i adás tartalmából.

-„Csak itt, csak most csak Önnek. Figyelem, a termékből már csak néhány darab van készleten. Le ne maradjon az akciónkról, ami már csak ma éjfélig érvényes.” A sürgetést és az online vásárlási nyomást nem hagyják büntetlenül az utóbbi hetekben. Vastagon fog a Gazdasági Versenyhivatal ceruzája, ha az online piacterekről van szó, a közelmúltban több, milliárdos nagyságrendű összeget is elérő bírságot szabott ki. Mire figyeljen a fogyasztó? Mi számít már etikátlan marketingnek? Milyen új irányai vannak? És mi is az a neuromarketing?

– Természetes, hogy vannak alacsonyabb és magasabb felnőttek és gyermekek, ám ha valakinek a fia vagy lánya jóval alacsonyabb az átlagnál, érdemes orvoshoz fordulni, aki a percentilis táblázat alapján megállapítja, valóban alacsonyabb-e a kortársainál. Amennyiben nem éri el a korának való 3 percentilis értéket, úgy érdemes kivizsgáláson részt vennie, hiszen a háttérben hormonális zavar is állhat. I

– Kóstold és tudd. Elindult a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa „Jó bor” című edukációs kampánya, amely a fiatal felnőttek borfogyasztási szokásait kívánja minőségi mederbe terelni és oktatni őket arról, milyenek a jó magyar borok.

– A napokban lehet jelentkezni az őszi lovasterapeuta képzésre a Fóti Lovasközpontba. Milyen alapképzettség szükséges? Milyen tudást adnak?

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Napközben – Kossuth – augusztus 3., hétfő, 9:07

Szerkesztő: Gécsek-Tóth Enikő 

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább