×

Kabarématiné: A közösségi tevékenységek is csökkentik a korai halál kockázatát

Az augusztus 1-2-i adás tartalmából.
 

A közösségi tevékenységek is csökkentik a korai halál kockázatát, így lehet időnk arra, hogy megörüljünk a napsugárnak, egy kicsi lepkének, az unokák kacagásának. Szóval az nagyon jó, ha van társunk! Mikes László – Géza és Gizus jelenetében az előadás nagyszerűségére is felhívnám a figyelmet, amely Kállai Ferenc és Tábori Nóra érdeme.
A karateórákat látogató idős emberek szellemileg frissebbek és kevésbé fogékonyak a depresszióra, mint például a tornát vagy akár a szellemi tréningeket választó kortársaik. Maksa Zoltán a foci és egyéb sportok kutatásába is belefogott…
A szombati kabarématiné hallgatása során az is kiderül: miért különleges, ha valaki a 64. szülinapját ünnepli? Szól majd Várkonyi Mátyás Beatles paródiája: a Ha én 64 éves leszek!
Szatyor, táska, hordtáska és zacskó. Környezetbarát, lebomló változatban, hatalmas méretben, rikító kék színben, céglogóval. Kovács András Péter bútoráruházi kalandjait meséli el a vasárnapi Kabarématinéban.
30 évvel ezelőtt ismerte valaki azt a kifejezést, hogy rendszergazda? 2016-ban írta meg titkos életükről szóló jelenetét Litkai Gergely. A két komputeres zseni : Hadházi László – Varga Ferenc József.
És ha már fejlett technika: Hadházi László és Pataki Balázs egy különleges bútorasztalos a villamosszék szerelő mindennapjaiba vezet be bennünket.

1. rész:

Hallgassa meg!

2. rész:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – augusztus 1-2., szombat-vasárnap, 9:07

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább