Korkóstoló: A pizzáról a pékkel

A június 14-i adás tartalmából
 

A pizzáról a pékkel. Tudnivalók a roppant népszerű olasz eledel készítésének fontos részleteiről Szabadfi Szabolcstól.
Szivek Pince a Neszmélyi Borvidéken. Napsugarak ölelésében születő borok.
Újabb kihívás előtt Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermének volt séfje. Mészáros Ádám friss feladatairól, terveiről mesél.
Szeretet és vállalkozószellem. Elhunyt testvérének állít emléket csípős sikereivel a bátaszéki paprikatermesztő.

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Korkóstoló – Kossuth – június 14., vasárnap, 9:34 

Szerkesztő-műsorvezető: Pásztor Zoltán

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább