Hajnal-táj: Horgászvizsgára felkészítő online előadások

Az április 11-i adás tartalmából.
 

– Online készít horgászvizsgára felkészítő előadásokat a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége, mert a kialakult járványhelyzet miatt szünetelnek a horgásztanfolyamok. Az első videó már el is készült, melyben Oszvald Zsolt a szervezet ügyvezetője mondja el a vizsga előtti ismertetőt. Az anyagot akár többször is megnézhetik a horgászok, így készülhetnek alaposabban a vizsgára.

– Tisza-tavi lakatlan szigeten vonult karanténba Ljasuk Dimitry, a Tisza-tó szerelmese. A természetfilmes reklámszakember egy apró szigeten tölti mindennapjait nomád körülmények között. A természetvédő YouTube csatornájára felkerült egy videó, melyben elmondja érzéseit és bemutatja, milyen körülmények között él az önkéntesen választott karanténban a Tisza-tó eldugott kis szigetén.

– Néhány hete indított családpasztorációs beszélgetéseket egy szombathelyi szakember. Az élet felülírta a személyes találkozásokat, így az előadások a virtuális térbe költöztek, a témák pedig alkalmazkodnak a helyzethez. Így lett az egyik „találkozás” témája: Hogyan ünnepeljük a Húsvétot a négy fal között.

– Ágoston atyát, a tihanyi plébánia vezetőjét, bencés szerzetest Bánsági Éva kérdezi a Húsvét kapcsán.

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Hajnal-táj – Kossuth – április 11., szombat,  6:00

Műsorvezető: Bánsági Éva
Szerkesztő: Bakos Csaba

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább