Ütköző: A Liget projektet is érintő változtatások tárgyalása

A február 26-i adás tartalmából.
 

MSZP-DK súrlódások. Tóth Bertalan a szocialisták elnöke úgy kommentálta az mszp-s polgármesterek távozását: senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t. Gyurcsány Ferencre utalva pedig azt mondta: a közös ellenzéki politikát nem segíti az, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját. Reagált az ügyre Gyurcsány Ferenc, aki közösségi oldalán azt írta: ezek valószínűleg nem könnyű napok az MSZP számára.
Mindezekből kiindulva folytatjuk a témát, hiszen úgy tűnik:
– megkezdődött a balliberális valóság: el kell tűrni a hajléktalanokat a közös terekben, így döntött a 8.kerület vezetése, Óbudán a kerület vezetése is elkészítette a költségvetést, amely szerint a korábban szocialista Kiss László polgármester és az általa vezetett helyi baloldal költségvetésében több ponton növelte a lakosság terheit, viszont a saját, helyi újságukra szánt kiadásokat megemelte. Nem támogatták továbbá az óbudai szociális és óvodai dolgozók béremelését, és leszavazták a helyi rendelők felújítását is.
– fővárosi közgyűlés szerdán tárgyalja a Liget projektet is érintő változtatást és tilalmak bevezetését, Baán László levele Karácsonynak
– alapító jobbikos és négy másik párttag is kilépett a Jobbikból, olvadnak az ellenzéki pártok

Vendégeink:
Nagy Attila Tibor Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője
Deák Dániel XXI. Század Intézet vezető elemzője

IDE KATTINTVA a teljes adást visszahallgathatja!

Ütköző – Kossuth, február 26., szerda, 13:04

Szerkesztő: Gazdagh Bernadett

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább