×

“Tebenned bíztunk eleitől fogva…”: Imádságból épült fel a Pécsi Református Kollégium új általános iskolai épülete

A szeptember 11-i adás tartalmából.
 

Imádságból épült fel a Pécsi Református Kollégium új általános iskolai épülete. A diákok örülnek a szép tereknek és a kényelmes padoknak, a tanárok pedig tovább imádkoznak, hogy minél több gyermek találhassa meg Istent.

Stabilizálta, majd versenyképes iskolává alakította a szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskolát Karikó-Tóth Tibor, az intézmény igazgatója. 28 éves volt, amikor először beült az igazgatói székbe, ekkor lesajnáló újságcikk is megjelent róla. Aztán, sok év küszködés után jött az áldás, és egyszercsak beindult az iskola.

Vasárnap délelőtt a Balatonhoz közeli Polgárdi református templomából közvetített református istentiszteletet a Kossuth Rádió. Felkerestük a gyülekezetet, hogy jobban megismerhessük őket, utána járunk annak is, hogy miért van nyolcvanöt őszibarack fájuk.

Kedves állandó és leendő Hallgatóink! A Református félóra szeptember 11-én szerdán fél kettőtől lesz. Szeretettel várjuk véleményüket, észrevételüket műsorunkkal kapcsolatosan! E-mail címünk radio@reformatus.hu
Várja Önöket a felelős szerkesztő Fekete Zsuzsa, a hangmester Maksay Helga és a műsorvezető Hegedűs Márk.

Hallgassa meg!

Tebenned bíztunk eleitől fogva – Kossuth – szeptember 11., szerda, 13:30

Felelős szerkesztő: Fekete Zsuzsa
Műsorvezető: Hegedűs Márk

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább