HETEDHÉT KALAND - „MINDEN ESTE EGY MESE”

A Te történetedből is lehet mesefilm!

Olvasni jó, mesélni jó, ezért arra ösztönözzük a Hetedhét kaland nézőit, hogy írja meg mindenki a saját meséjét, és küldje el az M2-nek.

A Hetedhét kaland 2022-es tavaszi felhívása az olvasásra, illetve a könyv szeretetére buzdítja mind az óvodás és kisiskolás korosztályt, mind pedig szüleiket. Fontosnak tartjuk, hogy már a legkisebbek is minél hamarabb megszeressék a mesék adta izgalmakat, s ezáltal fejlődjön a képzelő erejük, szókincsük és a fogalmazási készségük.

A szerkesztőségünk által kiválasztott 10 legjobb történetet az M2 szerkesztősége megfilmesíti, amelyek a Hetedhét kaland adásaiban lesznek láthatóak 2022. május 16-27 között.

Felhívás időtartama: 2022. március 14-től április 3-ig

Pályázatok feltétele: reklám- és erőszakmentes történeteket várunk az óvodás és kisiskolás korosztály számára, amelyek még nem jelentek meg sehol, semmilyen formában.

Jelentkezés módja: A digitálisan írott (Word/PDF) meséket a mindenesteegymese@mtva.hu emailcímre, a kézzel írott meséket pedig a 1037 Budapest, Kunigunda útja 64. levélcímre várjuk április 3-ig! A levélre legyen feltüntetve, hogy „Minden este egy mese”, és a levél tartalmazza a pályázat írójának nevét és életkorát. A pályázatokat min. 1, maximum 3 A/4-es oldal terjedelemben várjuk.

Pályázatok elbírálása: folyamatosan április 8-ig

Nyertesek eredményhirdetése: hamarosan a Facebookon

Olvass te is sokat, hogy inspirálódj, és írd meg te is a saját mesédet, hogy mi elmesélhessük azt!

Minden este egy mese.