Hírek
Adások
Receptek
Extra Videók
Vendégek
Műsorvezetők
Konyhai tippek
Széll Tamás a rádióban
Steak, a húsok Rolls Royce-a
2021. 01. 02.
Tweet
Lépcsőzetes sütéssel érjük el a legjobb állagot és ízt. Hűtőhideg helyett, szobahőmérsékleten kezdjük sütni tűzforró száraz serpenyőbe. A következő lépéseket séfünk elárulja a Főmenüben.
Hallgassa meg az adást!
Tweet
Kapcsolódó tartalmak
Gomba-dilemma
Kelt tészta
Igazi olasz tészta
Zsebsárkány a konyhában
Klasszikus kedvenc: túrógombóc
Karácsonyi maradék, mit kezdjek veled?
Fogások az ünnepi asztalra
Libamáj
Mit nevezünk karácsonyi sütinek?
Alaplé-használat
Szezonális hozzávalók
A Tonhal-steak titka
Vendégek jönnek, mit főzzek?
Vásárlás okosan
Ódzkodsz a halételektől a szálkák miatt?
Chili: mennyit és mibe?
Paradicsom használata
Salotta- vagy vöröshagyma?
Főzünk…de miben mit?
Vadat főznék
Érzésből vagy receptből dolgozzak?
Vendégek és fejadagok
Vaj vs. margarin?
Konyhám alapvető eszközei
/