Hírek
Adások
Receptek
Extra Videók
Vendégek
Műsorvezetők
Konyhai tippek
Széll Tamás a rádióban
Karácsonyi maradék, mit kezdjek veled?
Post
Leves, sült hús, köretek – a leggyakoribb maradékok az ünnepek után, viszont jó hír, hogy könnyedén át tudnak lényegülni. A maradék húsleves a legnagyobb kincs. Tegyük be a fagyasztóba, hogy bármikor elővehessük alaplé gyanánt.
Hallgassa meg az adást!
Post
Kapcsolódó tartalmak
Ízpárosítások
Újragondolás - árt vagy használ fogásunknak?
Szörpök a spájz polcára
Mire jó a panko morzsa?
Boros ételek
Gránátalma a konyhában
Ideális kovászos uborka
Lisztezős esetek
A kenyér új élete
Egy gerezd fokhagyma
Édesburgonya a vacsoraasztalon
A sózás művészete
/