Hírek
Adások
Receptek
Extra Videók
Vendégek
Műsorvezetők
Konyhai tippek
Széll Tamás a rádióban
Alaplé-használat
2021. 01. 02.
Tweet
Krémlevesek, mártások kiváló indítása, nagyon jót teszünk magunkkal, ha mindig van a fagyasztóban 1-2 liter belőle. Gyűjtsük össze a megmaradt szárnyas-darabokat, és alkalom adtán, zöldségekkel kiegészítve főzzük fel.
Hallgassa meg az adást!
Tweet
Kapcsolódó tartalmak
Gomba-dilemma
Kelt tészta
Igazi olasz tészta
Zsebsárkány a konyhában
Klasszikus kedvenc: túrógombóc
Karácsonyi maradék, mit kezdjek veled?
Fogások az ünnepi asztalra
Libamáj
Mit nevezünk karácsonyi sütinek?
Szezonális hozzávalók
Steak, a húsok Rolls Royce-a
A Tonhal-steak titka
/