Steak szendvics, parmezános bagelben, fűszervajjal és balzsamecetes hagymával

Elkészítés:
A bélszínt egészben hagyjuk, sózzuk, borsozzuk, tűzforró serpenyőben alaposan körbe pirítjuk. 120fokos sütőben 55fokos maghőmérsékletig sütjük, ha elkészült, kivesszük és 10 percet pihentetjük.
Ezt követően bedörzsöljük egy kis mustárral és a petrezselyemmel, kakukkfűvel megszórjuk. Fóliába tekerjük és hagyjuk pihenni tálalásig.
A vöröshagymát meglehetősen sok vajon aranybarnára sütjük, majd leszűrjük.(ezt a vajat használjuk a fűszervajhoz!) Kevés mézet ás cukrot karamellizálunk, majd rádobjuk a sülthagymát. Apránként öntögetjük hozzá a balzsamecetet, amit mindig sziruposra visszaforralunk. Ha elkészült félretesszük.
A bageleket félbevágjuk, vékonyan megvajazzuk és gazdagon meghintjük parmezánnal.
Teflon serpenyőben ropogósra sütjük a parmezános oldalán a bageleket, nedves konyharuhába tesszük, ha elkészültünk.
A bélszínt kicsomagoljuk és vékony szeletekre vágjuk. Alaposan megpakoljuk a bageleket, tetejére gazdagon teszünk az ecetes hagymából és összeborítjuk a bagelt.
A bagel közepébe nagy adag fűszervaj rózsát nyomunk. Azonnal fogyasztjuk!

Fűszervaj:
A kézmeleg vajat egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt, citromhéjat és a fűszereket, sózzuk, borsozzuk. Elektromos kézi habverővel habosítjuk, közben hozzácsurgatjuk az olvadt barnított vajat. Ha elkészült, habzsákba csillagcsövet teszünk, légmentesen betöltjük és hűvös helyen pihentetjük tálalásig.

Hozzávalók:
Bélszín 60-70 dkg-os darab
Bagel házi, nagyobbacska 4db
Parmezánsajt, reszelve 10-15dkg
Vaj 100g +2ek a kenéshez
Vöröshagyma, vékonyra szelve 4-5fej
Méz 2ek
Cukor 2ek
Mustár, dijoni 1ek
Balsam ecet 0.5-1dl
Petrezselyem, finomra vágva 2ek
Kakukkfű, finomra vágva 1kk

Frissen őrölt bors
Fűszervaj:
Vaj 250g
Baj, barnítva 60-70g
Mustár, dijoni 1/2ek
Tejföl 2ek
Petrezselyem, aprítva 1köteg
Kakukkfű, aprítva 1ek
Csombor, aprítva 1ek
Citrom, reszelt héja 1db

Frissen őrölt bors