×
Nézze meg a győztesek névsorát!

Gratulálunk mindenkinek!

KATEGÓRIA GYŐZTESEINK:
Táncos szólista és táncospár kategória:
Busai Bori és Makula Zoltán

Táncegyüttesek kategória:
Szinvavölgyi Néptáncegyüttes Prücskök Csoportja

Énekes szólisták és énekegyüttesek kategória:
Szejke Barka testvérpár

Hangszeres szólisták és zenekarok kategória:
Csapodi Tádé

A nézők szavazat alapján, aki átvehette az 1 millió forintos KÖZÖNSÉGDÍJAT – azaz összesen kettő millió forintot vihet haza, az nem más, mint a Vasi Kislegényczéh!

Az OTP Bank által felajánlott egymillió forintos közönségdíjat Medveczky Balázs televíziós médiaszolgáltatási igazgató adta át, tolmácsolva az Duna Televízió nézőinek döntését.

A kategóriák győzteseknek Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank Marketing és Kommunikációs igazgatója adta át a Fölszállott a páva gyermekévadának egy-egy millió forintos nyereményeit.

Az OTP Bank további 6 produkciónak is felajánlotta a fődíj összegét.  Az 1-1 millió forintos különdíjakat Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank Marketing és Kommunikációs igazgatója adta át.

prof. dr. Kásler Miklós miniszter úr, az Emberi Erőforrások Minisztériumának 1 millió forintos különdíjait adta át, a felvidéki Dernő Falujában élő ifjú táncos szólistának, Kristóf Áronnak az erdélyi Szamosújváron tevékenykedő Codobanda Zenekarnak.

Az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság nevében V. Németh Zsolt kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos, a Hungarikum Bizottság tagja, 1 millió forintos különdíjat adott át a vajdasági Bodros Tamburazenekarnak.

A Hagyományok Háza főigazgatója, Kelemen László Maier Cseperkének ítélte az intézmény különdíját, amely egy önálló koncert a Mesterek és tanítványok sorozatban.

Az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület vzetője, Sikentáncz Szilveszter 300.000 Ft pénzjutalmat ajánlott fel Dudás Lil és Kispál Domonkos, Hajdu-Németh Balázs és Ilona, Bistey Boglárka és Farkas Regő László táncos pároknak, valamint Baka Levente táncos szólista számára. Az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület emellett a műsorban bemutatkozott táncos párok és táncos szólisták számára lehetővé teszi, hogy az egyesület tehetséggondozó táborában térítésmentesen részt vehessenek 2020 júliusában.

További cikkek