×

Összeállt a Fölszállott a páva döntős mezőnye!

Nézőink a döntőben szavazataikkal megválaszthatják a Páva idei Közönség-díjasát, így érdemes lesz kedvenceikre voksolni. A tíz produkciót felvonultató finálét december 20-án 19:30-tól láthatja a közönség.

A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők SMS-ben és mobilapplikáción keresztül szavazhatnak, az alapdíjas +36-20/30/70-4422-999 számokon elérhető, SMS alapú szolgáltatás igénybevételével és a MédiaKlikk Plusz mobilapplikáción a következő funkción keresztül: szavazás „Fölszállott a páva” című műsorban.

MOBILAPPLIKÁCIÓN KERESZTÜL TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS

A mobilapplikáció ingyenesen elérhető azon résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANROID platformok alkalmazás központjaihoz, valamint rendelkeznek érvényes regisztrációval a MédiaKlikk Plusz alkalmazásban és INTERNET hozzáféréssel.
A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található “Szavazás” elnevezésű funkcióban adhatják le voksaikat a versenyzőkre. Különböző mobilkészülékeken azonos profillal bejelentkezett felhasználók legfeljebb 20 (húsz) érvényes szavazatot tudnak leadni, hogy a rendszer érvényesnek minősítse a beérkezett szavazatot. A szavazás elindítása után, a szavazás lezárásáig 5 percenként tudnak szavazni, összességében 20x.

SMS SZAVAZÁS

A +36-20/30/70-4422-999-es alapdíjas SMS számra küldheti el a résztvevő a megfelelő kódot. A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az egyes dalokhoz/előadókhoz tartozó számokról: (01-től 24-ig), amelyek közül választhatnak és elküldhetnek az adásban megadott telefonszámra.
Egy telefonszámról legfeljebb 20 (húsz) érvényes szavazat adható le. A rendszer fogadja a további SMS szavazatokat is, de azokat nem tekinti érvényesen leadottnak.

A teljes szabályzat itt érhető el!

A döntő versenyzői:
Táncos szólista és táncospár kategória:
Busai Bori és Makula Zoltán – KÓD: 19

Az adatlapjukért KATT ide!

Ifj. Mahovics Tamás – KÓD: 07

Az adatlapjáért KATT ide!

Táncegyüttesek:
Debreceni Hajdú Táncegyüttes Utánpótlás Csoportja – KÓD: 12

Az adatlapjukért KATT ide!

Szinvavölgyi Néptáncegyüttes – KÓD: 15

Az adatlapjukért KATT ide!

Vasi Kislegényczéh – KÓD: 21

Az adatlapjukért KATT ide!

Énekes szólisták és énekegyüttesek:
Komári Puják – KÓD: 22

Az adatlapjukért KATT ide!

Szász Csanád László – KÓD: 06

Az adatlapjáért KATT ide!

Szejke Barka testvérpár – KÓD: 09

Az adatlapjukért KATT ide!

Hangszeres szólisták és zenekarok:
Csapodi Tádé – KÓD: 20

Az adatlapjáért KATT ide!

Hajdu-Németh László – KÓD: 04

Az adatlapjáért KATT ide!