Sanditon - II. évad

Szerda esténként 20:55-től a Dunán!

Jane Austen befejezetlen regényének hősei a nagy sikerű televíziós adaptáció után annak egy újabb évadában térnek vissza.

Az első évad szívbemarkoló befejezése után kilenc hónappal veszi fel az események fonalát az új sorozat. Sanditon, a nagyreményű, tengerparti fürdőváros népszerűsége töretlenül növekszik, lakói pedig egyre több színes egyéniség tűnik fel. Austen hősnője, Charlotte Heywood közelében csakhamar két udvarló is feltűnik, miközben a színesbőrű Georgina Lambe újabb veszélyes szerelmi viszonyba keveredik. Tom Parker nemcsak a város katasztrófa utáni újjáépítésére törekszik, de a város közhangulatának emelését is szívén viseli. A Denham ház felett pedig ismét sötét viharfelhők gyülekeznek, köszönhetően az ördögi Edward visszatérésének. A hadsereg érkezése hozzájárul a társasági élet felpezsdítéséhez, ám előre még senki sem látja, milyen bonyodalmak származnak majd a díszes egyenruhák feltűnéséből.

A BBC kosztümös filmsorozata a regényadaptáció világsikere nyomán született meg, tovább szőve az abban megismert karakterek történetét. Az alkotók azóta a harmadik évadot is elkészítették, így jövőre bizton számíthatunk az újabb folytatásra.

Angol tévéfilmsorozat, 2022

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Andrew Davies, Justin Young
Zene: David Schweitzer, Jon Wygens, Ruth Barrett
Operatőr: Emily Almond Barr
Rendezte: Charles Sturridge

Szereplők:
Rose Williams (Charlotte Heywood)
Kris Marshall (Tom Parker)
Anne Reid (Lady Denham)
Crystal Clarke (Miss Lambe)
Charlotte Spencer (Esther Denham, Lady Babington)
Jack Fox (Edward Denham)

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Photographer: Joss Barratt
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/08/389783_Sanditon_Series_2_STANDARD_3000x3000_eng_gb-1526x1400.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább