×

Duna

Katharina megoldja - A juhász - Elérhető július 27-ig!

Nézze vissza!

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt, a Médiaklikken!

Lindenthal üdülőtulajdonos minigolf-pályáját megszállja egy birkanyáj, és Katharinát kéri meg, hogy intézkedjen. Finnsen rendőrrel együtt rátalálnak a juhászra, akire rádőlt egy fa. A rejtélyes férfi nem akarja elárulni kicsoda, de Katharina ügyvédi titoktartás mellett kihúzza belőle. Igazából Emanuel Lombardónak hívják, és operaénekes. A tanúvédelmi program keretében egy Jansen nevű juhász mellé rendelték, de az kórházba került, így egyedül jött a szigetre. Szerelmes egy Irina nevű tanítványába, aki egy alvilági bandavezér, Ramon barátnője. Ellene akar tanúskodni, hogy megmentse szerelmét.

Közben Marianne bált rendez a szigeten, amire elvárja a családját is. Katharina és Thies kölcsönösen azt várja, hogy a másik elhívja, de végül összejön.
Nele a halgazdálkodói segédvizsgára készül, ezért rettentő feszült. Nem jut ideje tanulni, mert nagyanyja a bál rendezése miatt rátestálja a panzió vezetését.
Katharina rájön, hogy meg akarják ölni a juhászt. Megpróbálja elrejteni előbb a fogdán, aztán egy erdei kunyhóban, de Manuel nem hagyja, hogy Katharina a szárnyai alá vegye. Amikor Irina felbukkan a szigeten, a nyilvánvaló csapda ellenére felkeresi. Rálőnek, de megússza egy karcolással. Végül elkapják a bérgyilkost, aki zenésznek adta ki magát, és Marianne panziójában szállt meg.
A bál jól sikerült, Katherina és Thies pedig még közelebb kerül egymáshoz.

Német romantikus film, 2015

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Marcus Hertneck
Operatőr: Christoph Chassée
Rendezte: Oliver Schmitz

Szereplők:
Birge Schade (Berit Petersen)
Dietrich Hollinderbaumer (Helge Quedens)
Eva Kryll (Marianne Reiff)
Jan Gregor Kremp (Thies Quedens)
Lotte Flack (Nele Reiff)
Tanja Wedhorn (Katharina Reiff)

Videó ajánló

Olvasson tovább