Rókusfalvy Lili kedvenc szettjei a Csináljuk a fesztivált! idei évadából

A Duna zenés showműsorának háziasszonya idén is a csatorna műsorvezetője, Rókusfalvy Lili volt. Táncművész múltja miatt szívesen visel látványos ruhadarabokat, így Kerényi Virág látványos kreációit magabiztosan öltötte magára az adásokban. Mutatjuk, melyek voltak a legnagyobb kedvencei.
 

A Csináljuk a fesztivált! valamennyi szereplőjét idén is Kerényi Virág öltöztette. Az extravagáns jelmezszerű ruháiról és monumentális kiegészítőiről ismert divattervező, stylist ebben az évadban sem szabott határt fantáziájának, és a nagyszabású showműsor résztvevőit izgalmas, csillogó anyagokba, ragyogó flitterekbe és szemkápráztató mintákba öltöztette. Az adások háziasszonyának, Rókusfalvy Lilinek a szettjeit nagy odafigyeléssel válogatta, habár, mint mondja, nem volt vele nehéz dolga, mert szinte minden szín, stílus és fazon tökéletesen mutat rajta.

„Azonos volt a célom a műsor alkotóival: megeleveníteni egy korszakot, és közben átemelni a jelenbe. Jelmezek helyett ma is értelmezhető ruhákat szerettem volna alkotni a múlt által inspirálva. A Csináljuk a fesztivált! háziasszonyának, Rókusfalvy Lilinek ezer arca van, és egyszerűen minden jól áll neki, ezért könnyű dolgom volt” – mondta Kerényi Virág. A tervező elárulta, az évadban az az öltözet volt a kedvence, amit Lili az utolsó elődöntőben viselt: egy fekete flitteres ruha, ami kiemelte viselője alakját és a természetes szépségét.

Fotó: TOP 1 – Rókusfalvy Lili a Csináljuk a fesztivált! harmadik elődöntőjében

A műsor karácsonykor ünnepi hangulatban és díszletben szórakoztatta a nézőket. Rókusfalvy Lili egy trükkös szabású, piros estélyi ruhát viselt. A kreációhoz csillogó köves hajpántot és fülbevalót viselt, ami a karácsonyfa csillogó hangulatát idézte.

Fotó: TOP 2 – Rókusfalvy Lili a Csináljuk a fesztivált! karácsonyi adásában

Rókusfalvy Lili romantikus oldalát mutatta meg a második elődöntőben viselt, flitteres mentazöld ruhája. A több réteg tüllel rakott, földig érő szoknya a balettszínpadok eleganciáját kölcsönözte a műsorvezetőnek.

Fotó: TOP 3 – Rókusfalvy Lili a Csináljuk a fesztivált! második döntőjében

Kerényi Virág azt ígéri, a január 27-i döntőben az évad leglátványosabb ruháját ölti fel a műsor háziasszonya. A kreáció díszítése aprólékos kézi munkával készült, csillogó kristályokkal és gyöngyökkel gazdagon díszítve. 

Csináljuk a fesztivált! – DÖNTŐ – január 27-én 19:35-től a Dunán.

Borítókép: Fotó: Sárosi Zoltán