Ricciardi nyomoz - Lebilincselő krimisorozat indul a Dunán

Izgalmakkal teli hétfő estékkel várja nézőit a Duna: a Kékfény bűnügyi magazin után új krimisorozat indul Ricciardi nyomoz címmel, majd egy öt Oscar-díjas filmmel, a Francia kapcsolattal folytatódik a borzongás.

Ősztől tematikus estékkel szórakoztatja nézőit minden nap a Duna. Szeptember 26-tól izgalmakkal teli hétfő estéknek örülhetnek a krimirajongók: a nagy múltú bűnügyi magazin műsor, a Kékfény után 21:35-től az 1930-as évek legendásan pezsgő és sokszínű Nápolyában játszódó, noir jellegű krimisorozat indul.

A Ricciardi nyomoz címszereplője egy misztikus képességekkel rendelkező felügyelő, aki a munkájának él, már fiatal kora óta hivatása és szenvedélye a bűnözők rács mögé juttatása. Munkájában segíti anyjától örökölt különös képessége, miszerint hallja az erőszakos halált halt emberek utolsó gondolatát. A 2021-es olasz bűnügyi tévéfilmsorozat jóképű, titokzatos főhőse a nápolyi író, Maurizio de Giovanni kitalált karaktere, megszemélyesítője a népszerű olasz színész, Lino Guanciale.

A széria után is folytatódnak az izgalmak a Dunán: közönségkedvenc bűnügyi filmeket és thrillereket vetít a csatorna minden hétfőn, a késő esti órákban. Az 1971-es amerikai krimit, a Francia kapcsolatot szeptember 26-án, 23:20-tól tűzi műsorára a csatorna. A történetben a legkeményebb öklű New York-i rendőr kábítószer-kereskedelem elleni harcát ismerhetjük meg, ami rávilágít arra, hogy a szükség olykor törvényt bont.

Izgalmakkal teli hétfők – szeptember 26-tól minden este a Dunán!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/09/DSCF9669-scaled-e1662969780316-2000x1125.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább