A Tankcsapda frontembere sosem hagyná el Debrecent

Lukács László olykor szívesen villamosra pattan, de kirándulni és salakmotorversenyekre is rendszeresen eljár. A közmédia turisztikai ajánlója, a Nyaralj itthon! megmutatta, mit szeret leginkább a rockzenész a cívisvárosban.
 

Magyarország harmadik legnagyobb területű és második legnépesebb települését, Debrecent, a város autentikus arcával, Lukács Lászlóval fedezte fel Molnár Csilla, a Nyaralj itthon! műsorvezetője. A „Kálvinista Róma” nemcsak a kultúra, hanem a sport- és rekreáció központja is: számos park, kirándulóhely és sportlétesítmény található a városban. A Tankcsapda frontembere születése óta itt él, minden zegét-zugát ismeri a városnak, akárcsak a tenyerét. Bár koncertjei miatt sokat utazik, az Alföld jelenti neki az állandóságot és a nagybetűs otthont. A közmédia turisztikai ajánlójában megmutatta, miért gondolja, hogy Debrecen a világ közepe és kedvenc helyein körbe is vezette a nézőket.

„Oka van annak, hogy a mai napig itt élek. Méretéből fakadóan elég nagy ahhoz, hogy minden meglegyen benne, amire szükségem van, viszont kisvárosias hangulata van, amitől nem érzem magam összenyomva. Debrecenben sok a látnivaló, de kevesen tudják, hogy az egyik fellegvára a salakmotorozásnak, aminek nagy rajongója vagyok kisiskolás korom óta” – árulta el Lukács Laci, aki nemcsak villamosozni, hanem motorozni is elvitte Molnár Csillát a debreceni salakmotor stadionba. A teljes adás újranézhető a Médiaklikken.

Nyaralj itthon! adásaiban további útitippeket is kaphatnak a nézők ismert emberek tolmácsolásában, minden hétköznap az M1 Híradóiban, valamint 20:35-től a Dunán. A Magyarország legszebb tájairól készült összeállítások 60 napig elérhetők a Médiaklikken!

Olvasson tovább