Állatmentők munkáját segítik A Dal 2022 műsorvezetői

Nagy kutyabarát hírében áll Rókusfalvy Lili és Király Viktor. A Duna dalválasztó show-jának házigazdái önkéntes munkájukkal állatvédő szervezeteknek segítettek.
 

A hazai önkéntesség legjobb példáit bemutató magazin, a Jó embert keresünk! házigazdája, Zakar Ádám A Dal 2022 két műsorvezetőjével látogatott el a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesülethez, valamint a Rex Kutyaotthon Alapítványhoz. A Dunán vasárnap délelőtt látható műsor nézői így megismerhették a gazdátlan állatokon segítő szervezetek munkáját. Rókusfalvy Lili két kidobott kiskutya ellátásban segédkezet, sőt még nevet is választott számukra. Király Viktor kutyasétáltatásban vállalt feladatot, és a felelős álltartást népszerűsítő programhoz is csatlakozott. Azt sem tartja kizártnak, hogy örökbe fogadnak majd egy négylábút.

Az önkéntes munka hasznos és fontos fűszere lehet életünknek. Másokon önzetlenül segíteni ezerféle módon lehet. Ezek minél szélesebb spektrumát igyekszik hétről-hétre bemutatni a Dunán vasárnap délelőttönként látható műsor, a Jó embert keresünk!
A Dal 2022 műsorvezetőinek segítő munkájáról szóló adás a mediaklikk.hu oldalon megnézhető.

Jó ember keresünk! – vasárnap 9:45-től a Dunán

Borítókép: Fotó: Kaszner Nikolett

Videó ajánló

Olvasson tovább