Kivételes életutakkal, megújult díszletben várja nézőit a Hogy volt?!

Változatlan koncepcióval, de megújult díszletben folytatódik a Hogy volt?!, a Duna múltidéző, ismeretterjesztő műsora. Az átalakulásról a két műsorvezető, Radványi Dorottya és Sztankay Ádám meséltek a Család-barátban.

Egyedüliként dokumentálja a hazai művészvilág szereplőinek életútját a Duna Televízió műsora, a Hogy volt!?, amely a közmédia kimeríthetetlen archívumát felhasználva idézi fel a meghívott vendégek pályájának legfontosabb mérföldköveit. Az elmúlt évszázad legmeghatározóbb kulturális alakjait és alkotásait bemutató műsor két állandó házigazdája, Radványi Dorottya és Sztankay Ádám a Duna délelőtti magazinjában, a Család-barátban fejtegették, mi lehet a titok, amiért nemcsak a nézők, hanem maguk a műsorkészítők is rajonganak.

„Már 11 éve dolgozom a Hogy volt?! című műsorban, de nem tudnék kedvenc adást vagy témát választani. Talán ez a titka annak, miért is szeretem. Tulajdonképpen az összes epizód közel áll a szívemhez, mert mindig megtalálom az aktuális részben a saját örömömet. Kultúrával, művészetekkel foglalkozni nagyszerű, ráadásul a stábunk egy összeszokott, egymást jól ismerő társaság, akikkel remekül tudunk együtt dolgozni” – fogalmazott a Család-barátban Radványi Dorottya, aki a műsor legkiemelkedőbb pontjának a közös emlékezést, rácsodálkozást tartja, hiszen ez okozza a legmeghatóbb pillanatokat.

„A műsor erőssége, hogy nemcsak a karrier utak, hanem az egyes művészek magánélete is megjelenik benne. Az új díszlettel a műsor vizualitása új szintre léphetett, a háttérben rengeteg személyes fotó és filmjelenet teremti meg azt az ismerős, biztonságos hangulatot, amelyben fesztelenül és őszintén tudnak megszólalni a vendégeink” – tette hozzá Sztankay Ádám, hangsúlyozva, hogy bár külsőleg átalakult a műsor megjelenése, céljuk változatlan: a hazai televíziózás több mint fél évszázados múltjának örökségét bemutatni egy-egy művész életén keresztül. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát idézett adásában.

Hogy volt?! – minden vasárnap 16:10-től, a Dunán!

A Hogy volt?! korábbi adásai 60 napig újranézhetők a Médiaklikken!

Olvasson tovább