×
Ridikül

Sorsszerű találkozás hozta el a mindent elsöprő szerelmet Zoltán Erikának

A nagy korkülönbség útjába állt egy ideig Zoltán Erika és Kátai Robi szerelmének. A köztük lévő hat év még jelentősnek számított, mikor először találkoztak. Sokáig csak figyelemmel kísérték egymás pályafutását, ám 1990-ben komolyra fordult kapcsolatuk. Ekkor olyan láng lobbant közöttük, amely miatt az énekesnő elhagyta akkori férjét. Közös történetük már 32 éve tart, ennek részleteibe avatta be Zoltán Erika a Ridikül nézőit.

„Van az a pillanat, mikor azt érzed, hogy meggyullad a víz” – így írta le Zoltán Erika azt az érzést, mikor 1990-ben találkozott Kátai Robival. Még akkori férjével kérték fel őt egy közös munkára. Az énekesnő már évek óta ismerte Robit, ám ez a bizonyos találkozás és az azt követő próbákkal teli időszak egészen más volt. „Én hihetetlenül szerelmes voltam és úgy láttam, ő is. Rengeteget beszélgettünk, de arról, hogy van-e valami köztünk, két és fél hónapig nem esett szó. Végül én tettem fel a kérdést és ekkor elindult a közös életünk” – mesélte a Ridikülben az énekesnő immár 32 éve tartó szerelmük hajnaláról. Azóta is úgy érzi ajándékot kapott az élettől, hogy férje az ő másik fele. Mottójuk – amely szerint ma jobban szeretlek, mint tegnap, de kevésbé, mint holnap – tökéletesen megmutatja érzésekeit.

Zoltán Erika pályájának kezdetét idézte fel az Önök kérték című műsorban, amelyben a nézők láthatták is azt a bizonyos közönségdíjas sláger klipjét. Az énekesnőt születésnapja alkalmából is köszöntette Bényi Ildikó. Hogy miként ünnepli Zoltán Erika e kerek évfordulót, megtudható az Önök kérték alábbi adásából.

A Ridikül idézett adása pedig a IDE kattintva nézhető meg.

Az Önök kérték minden hétköznap délután 15:25-től várja a nézőket a Duna képernyője elé, az adásokat pedig megismétli a Duna World, 18:30-tól. A Ridikül 17 órától látható minden hétköznap a Dunán.

További olvasnivalók