Magyarország, szeretlek!

Nosztalgikus duó alakul a Magyarország, szeretlek! következő adásában

Humoros múltidézésnek lehetünk szem és fültanúi a megújult Magyarország, szeretlek! második részében. A dalfelismerős játék egy régi párost hoz össze: Janza Kata és Miller Zoltán meseduettjüket adják elő újra.

A Duna közkedvelt vetélkedőjében, a Magyarország, szeretlek! következő adásában az egyik első dalfelismerős feladatban egy ismerős dallam csendül fel. A piros csapat kapitánya, Vágó Bernadett musicalszínésznő szinte azonnal felismeri, hogy a zenekar egy mesefilm betétdalát játssza, és már sorolni is kezdi azt a két előadót, akik a film premierjén a főcímdal magyar verzióját énekelték.

Az Aladdin című rajzfilm betétdalához, az Egy új élményhez éppen 30 évvel ezelőtt adta a hangját az egyik versenyző, Janza Kata musicalszínésznő és a zöldek csapatkapitánya, Miller Zoltán énekes-színész. A híres duett a Magyarország, szeretlek! második adásában ismét elhangozhatott: 

Vágó Bernadett a nosztalgikus produkció után elárulta, hogy most mindenki betekintést nyerhetett hétköznapjaikba: Miller Zoltán pont ugyanígy balettozik a kislányukkal lefekvés előtt otthon is, ez ugyanis az esti rituálé a lefektetéskor náluk otthon.

 

Magyarország, szeretlek! – minden vasárnap, 19:45-től Dunán!

További olvasnivalók