×

Színfalak mögött – Így készült a Petőfi Zenei Díjátadó stúdiója

Sürgő-forgó stáb, óriási lámpák, látványos ruhaköltemények és egy monumentális aranyszobor – felépült a 6. Petőfi Zenei Díjátadó stúdiója, ahol a magyar könnyűzenei élet legjobbjait ismerik el. A kulisszák mögött a két műsorvezető, Csapó Dóra és Bekker Dávid kalauzolták az M2 Petőfi TV nézőit.
 

Sosem látott produkciókkal, izgalmas zenei fúziókkal készül a Duna nézőinek gálaműsorában a Petőfi Zenei Díjátadó. Az ikonikus és feltörekvő előadók, tévés és technikai szakemberek összehangolt munkájaként interaktív, páratlan zenei élményt ígér az ország egyik legrangosabb könnyűzenei díjátadója, amit már hatodik alkalommal tartanak meg. Idén új házigazdák köszönthetik a nézőket: az M2 Petőfi TV műsorvezetője, Csapó Dóra és a Petőfi Rádió ébresztőműsorának jól ismert hangja, Bekker Dávid vezényelik az eseményeket.

A díjátadó mintegy kétórás showműsorának káprázatos vizuális megvalósításról Lukács Gabi színpadi rendező gondoskodott, Likovics Alexandra és Csörögi Márk koreográfusok pedig a táncosokért feleltek, akik a modern, kortárs táncműfajok széles skáláját vonultatják fel. A 6. Petőfi Zenei Díjátadóról többet is megtudhattok az M2 Petőfi TV idézett adásából, amelyben exkluzív stúdiópillanatokat is láthattok.

 

6. Petőfi Zenei Díjátadó – január 23-án, vasárnap este 19:45-től a megújult Dunán!

 

Videó ajánló

Olvasson tovább