Hrvatska Kronika: A felsőszentmártoni "Korijeni" Asszonykórus 25 éve alakult meg

A december 1-i adás tartalmából.
 

– Az eheti HK-ban igazi zenés műsorral készültünk. Elsőként a felsőszentmártoni „Korijeni” Asszonykórus megalakulásának 25, majd a garai „Bácska” Tamburazenekar megalakulásának 30. évfordulójára kalauzoljuk önöket.

– A felsőszentmártoni „Korijeni” Asszonykórus október 22-én a felsőszentmártoni sportcsarnokban barátokkal és tisztelőkkel ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját. Az ünnepelt Korijeni Asszonykórus mellet a születésnapi rendezvényen fellépett az August Šenoa Asszonykórus, a Harkányi Vegyes Kórus, A Vizin Tamburazenekar, a Podravka Band és a „Mejaši” együttes.

– A következő mintegy tíz percben a Bácska Tamburazenekar 30. évfordulója alkalmából október 23-án a garai kultúrotthonban megtartott ünnepségre invitáljuk önöket. Harmincéves tevékenységük során számtalanszor bizonyították, hogy nem véletlenül sorolják őket régiónk legjobb zenészei közé. A zenekari tagokat a zene iránt érzett különleges szeretet és a közös zenélés élménye köti össze.

Hrvatska Kronika – Duna – december 1., szerda, 6:45

Szerkesztő-műsorvezető: Balatinácz Renáta

Tovább a műsoroldalra >>>

Borítókép: Keszthely, 2006. július 5. Régi asztali rádiók azon a kiállításon, amit a látogatók Nádler József hamarosan megnyíló rádió és tv múzeumában tekinthetnek meg. A gyűjtő 1964 óta hódol szenvedélyének, és közel 600-féle tv, rádió, lemezjátszó birtokosa. MTI Fotó: Varga György

Videó ajánló

Olvasson tovább