×

Egy kisbaba megmentésében segített a közmédia meteorológusa

Ezen a nyáron Molnár Csilla is megtapasztalhatta, milyen jó érzés önkéntesként segíteni, a közmédia meteorológusa ugyanis a Vérlovagok csapatát erősíti. Az ő segítő munkája kapcsán volt Molnár Csilla legutóbb a Jó embert keresünk! című műsor vendége, amelyben visszatért szülővárosába és környékére, bemutatva, milyen áldozatos munkát végeznek itt az önkéntesek.

„Nyáron egy kisbabának szállítottam vért. Mikor már mindent leadtam és rendben volt minden, akkor fogtam fel mit vittem véghez, és el is érzékenyültem. Ezek azok a pillanatok melyekért lehet áldozni bármennyit, akár energiából, akár szabadidőből, akár pénzből is” – mesélte el a Vérlovagoknál teljesített önkéntes munkája egy felemelő pillanatát Molnár Csilla Zakar Ádámnak, a Duna Televízión látható Jó embert keresünk! című műsorban. Vele együtt mutatta be az M1 meteorológusa a nézőknek szülővárosának és környékének segítő szervezeteit.

Hogy miként siettek a Bakonyi Önkéntes Műszaki Mentő Egyesület tagjai Molnár Csilla segítségére, kiderül Magyarország első tematikus, önkénteseket és jótékonysági szervezeteknél foglalkoztatottakat bemutató műsorának legutóbbi adásából.

Jó embert keresünk! –  vasárnap délelőtt a Duna Televízió vallási műsorsávjában

 

Videó ajánló

Olvasson tovább