Maga mögött hagyná a színpadot A Dal egyik közönségkedvence

Szekér Gergő 2019-ben szerepelt nagy sikerrel a Duna Televízió dalválasztó műsorában a Madár, repülj! című lírai szerzeményével. A Dal első válogatójában lépett színpadra és a zsűri, valamint a nézők szavazatai alapján holtversenyben végzett az első helyen. A Család-barát vendégeként azonban az énekes bevallotta, hogy mostanában szívesebben ír zenét, már nem vonzza annyira a színpad.

Nem is gondoltam volna, hogy pont egy olyan dal segít majd az embereknek, amit csak magamnak írtam. Annyira belülről jött, hogy nehéz is volt vele kiállni a közönség elé. Az emberek reakciója viszont nagyon megérintett, némelyiket megkönnyeztem” – árulta el Szekér Gergő a nagy sikert aratott Madár, repülj! című daláról.

Az énekes arról is beszélt a Család-barát stúdiójában, hogy nemrég egy új felkérést kapott.

A betyár világot bemutató musical készül, ennek leszek a zeneszerzője. Izgalmas feladat, hogy olyan, a fiatalok számára is szórakoztató és izgalmas, sőt slágergyanús dalok szülessenek, amelyek persze mondanak is valamit az akkori korról ”- tette hozzá az énekes.
Hogy kreativitásra milyen hatással volt a pandémia, arról is őszintén beszélt Szekér Gergő.

A Duna Televízión látható Család-barát magazin hétköznaponként 10.25-től várja a nézőket a képernyők elé, szombatonként 10.25-től pedig a hétköznapi adások legemlékezetesebb pillanataiból láthatnak válogatást az érdeklődők.

A Duna Televízió dalválasztó show-ja idén is várja a pályázókat. Akik szeretnének jövőre versenybe szállni „Az Év Dala” elismerésért, A Dal 2022 című műsorban IDE kattintva jelentkezhetnek.