×

Menye pótanyukaként tekint Csepregi Évára

A megismerkedésük után hamar szoros kapcsolat alakult ki Csepregi Éva és menye között. A Neoton Família énekesnője és Heatlie Dóra a Duna Televízió Almárium című műsorában meséltek Radványi Dorottyának arról, milyen volt az első találkozásuk. A nézők azt is láthatták, milyen ruhában volt a fiatal pár a közelmúltbeli esküvőjükön.

Három évvel ezelőtt mutatta be Dórát édesanyjának Heatlie Dávid, akik között hamar szoros kapcsolat alakult ki. „Szinte a második anyukám és egyben a barátom is” – árulta el Heatlie Dóra az Almáriumban Radványi Dorottyának.
A Neoton Família énekesnője nem bánja az anyós szerepet. „Egy bizonyos kor után az anyukák elkezdik érlelni magukban azt a gondolatot, hogy anyósok lesznek. Szerintem ez egy szép része az ember életének” – mondta Csepregi Éva, aki nemcsak fiával, de menyével is mindent megbeszél, sőt elárulta: minden téren sokat tanul tőlük. Ide sorolta a lazább gondolkodást is, amely a fiatal pár esküvői ruhája kapcsán lett téma a beszélgetésben.
„A piros szoknya, piros nadrág tornacipővel kicsit furcsa volt nekem, én egy kicsit ugyanis konzervatívabb vagyok” – vallotta be Csepregi Éva.

Hogy miként festett az ifjú pár az esküvőn, az is kiderül a videóból, amely IDE kattintva nézhető meg:

Almárium – minden hétköznap 14.20-tól a Duna Televízió műsorán!

Videó ajánló

Olvasson tovább